Oppussingsguide

Er Du Lei Av Huset Ditt? Prøv Forbedring Av Hjemmet

Hjemmeforbedring trenger ikke å bety en fullstendig overhaling av hjemmet ditt. Mens du kan erstatte fliser, teppe og malt, kan du også gjøre enklere rettelser. Å kjøpe noen nye luftfriskere, veggkunst eller planter kan også livne hjemmet ditt. Les denne artikkelen for flere tips om enkel forbedring av hjemmet.

Legg vær stripping til dører og Vinduer for å gi hjemmet ditt energieffektivitet et stort løft. Vær stripping gjør at kjøling og oppvarming enhet for å operere mer effektivt ved å låse i kjølig og varm luft. Du vil ikke oppleve trekk på kjølige, friske netter, heller.

Hold din delvis brukte kan av gips sammensatte fra å tørke ut mellom bruksområder! Alt du trenger å gjøre skrape og tørke innsiden av kanen ned til overflaten av den gjenværende gips gjørme. Hell deretter akkurat nok vann på gjørma for å dekke overflaten. Før du bruker den igjen bare hell av vannet, og det vil være så godt som nytt!

Lim wallboard på plass før du spikrer den! En kjelepistol og riktig lim gjør raskt arbeid av jobben. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og neglene du bruker er mindre sannsynlig å dukke opp i fremtiden.

Å erstatte tepper kan være et friskt pust. Tepper kan være et arnested for allergener som gjør ditt eget hjem vanskelig å bo i. Vurder å erstatte tepper med tregulv, fliser eller laminatgulv for et sunnere bomiljø. Harde overflategulv vil også gi et oppdatert utseende til hjemmet ditt.

Hvis du mangler penger og prøver å finne ut en måte å lage en unik backsplash for kjøkkenet ditt, kan du kjøpe noen fine mønstrede tapeter. I mellomtiden kan dette ikke være en permanent løsning; du kan slå ut design ofte eller holde den til du har råd til flislegging. Du kan til og med gå så langt som å kjøpe forskjellige mønstrede bakgrunnsbilder og kutte dem i små former for å designe din egen veggmosaikk som en omvendt.

Motstå fristelsen til å bruke fancy murstein med dekorative ansikter i ditt neste oppussingsprosjekt. Ikke bare er slik murverk en unødvendig utgift, det er sjelden så sterk og holdbar som vanlig murstein. Dekorative murstein er lettere å deface, ødelegge sine estetiske fordeler. Til slutt produseres dekorative mursteinsstiler sjelden lenge, noe som gjør det utrolig vanskelig å finne matchende erstatninger for reparasjonsarbeid senere.

Før du gjør en stor investering i landskapsmaterialer og planter, sjekk med ditt lokale hagesenter. De fleste plen- og hagebedrifter er mer enn villige til å diskutere foreløpig landskapsdesign og strategi for lite eller ingen kostnad. Dette sikrer at du velger planter som er kompatible med vedlikeholdsforventningene, jordtypen og mengden sol og skygge.

Avhengig av budsjettet og ferdighetsnivået ditt, kan forbedring av hjemmet bety å legge til eller rive ned vegger, bygge et dekk eller ta tak på nytt. Imidlertid, hvis du vil ha noen raske oppdateringer, bør det være nok å få nye kasteputer eller tepper. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du vil gjøre noen hjemmeforbedringer.

Oppussingsprosjekter Gjort Enkle

Et flertall av huseierne har laget en plan for å fullføre et prosjekt med forbedring av hjemmet en gang i hele sitt eierskap. Imidlertid, når huseieren er uerfaren, kan boligforbedringer virke tøffe å oppnå. Fortsett å lese for noen nyttige tips om hvordan du kan planlegge oppussingsprosjektene dine for å lykkes.

En velkjent regel for å utføre noen form for konstruksjon, reparasjon eller renovering er å måle to ganger og kutte en gang. Dette alderen gamle ordtaket holder seg fortsatt i dag under alle omstendigheter. Ved å følge denne regelen kan du unngå kostbare og tidkrevende feil knyttet til prosjekter ved å bruke mindre materialer og spare tid og krefter på arbeidskraft.

Ta kontakt med en profesjonell før du investerer i nye tregulv om å se på de nåværende gulvene i hjemmet ditt. Noen ganger kan det hende at du har et vakkert, naturlig løvtre som skjuler seg under lag med teppe eller linoleum, som bare venter på å bli ferdig. Du vil ende opp med et penere utseende, høyere kvalitetsgulv for mindre penger.

I tillegg til å isolere loftet ditt, er det andre ting du kan isolere i hjemmet ditt, hvorav en er rørene dine. Isolering av rørene forhindrer varmetap når vann passerer gjennom dem fra varmtvannsberederen. Dette kan raskt føre til rimeligere energiregninger da du vil bruke mindre til å varme opp vannet ditt.

Røykvarslere er påkrevd for sikkerheten i hjemmet ditt. Mange hjem plasserer dem bare i visse områder. Du kan øke sikkerheten i hjemmet ditt ved å installere flere detektorer på steder som bad, kjøkken og kjellere. Disse områdene kan noen ganger bli oversett, men utsatt for brann like mye eller mer enn resten av huset.

Mal veggene i en ny farge. Dette kan være en rask måte å gjøre en stor forskjell i hjemmets utseende. Ulike farger kan endre stemningen i rommet og gi rommet en annen personlighet. Mange ganger kan et malingsstrøk eliminere behovet for å endre mye annet.

Bytt dørhåndtak og skuffeknotter. Disse små endringene kan hjelpe til med møbler du allerede har og er rimeligere enn å kjøpe en ny dør eller et nytt sett. Dørhåndtak og skuffeknapper kan kjøpes i en rekke stiler og farger, så det er lett å legge til litt pizazz med bare litt penger.

Installer røykvarslere i alle rom i huset. Røykvarslere er billige, og de kan redde familiens liv i tilfelle brann. Alt du trenger for installasjon i de fleste tilfeller er en skrutrekker. Sørg for at du legger et på kjøkkenet og ett i nærheten av døren til hvert soverom.

Når du velger en malingsfarge for hjemmet ditt, må du bruke en lysboks eller prøvekortene i jernvarehandelen. Mange malingsfarger ser forskjellige ut under naturlig belysning, fluorescerende belysning (vanlig i de fleste detaljhandel) og glødelampe. Du vil bli lykkeligere med det endelige valget hvis du sørger for at fargen er det du forventer når du tar den med hjem.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, kan en uerfaren huseier ha store problemer med å planlegge og utføre et oppussingsprosjekt. Det er en tynn grense mellom suksess og fiasko for et oppussingsprosjekt når en profesjonell ikke er der for å hjelpe. Bruk disse tipsene for å starte og fullføre et prosjekt vellykket.

Home Improvement Ideas

Nyttige Tips For Å Hjelpe Hjemmet Ditt Til Å Se Best Ut!

Hvordan en person tar vare på hjemmet sitt, viser hvilken type person han er. Husforbedringer er så ønskelige fordi de lar en fokusere på detaljer. Selv om hjemmeforbedringer høres skremmende ut, vil disse tipsene bidra til å gjøre det lettere.

Hvis du har akvarellmalerier hengende hjemme, kan du prøve å plassere dem der de ikke mottar direkte sollys. Solen, eller sterkt lys, får fargene til å falme over tid. Dine verdsatte malerier kan miste sin livskraft – og verdi. Å holde dem utenfor sollyset vil bidra til å bevare fargene.

En enkel måte å få møblene våre på og slitne gulv til å se ut som nye, er å legge til nye lysarmaturer. Det er mange lysstiler som skaper en trøstende lysets aura. Selv om du kanskje tror at tilførsel av lys til rommet understreker urenheter, men gjestene vil bare legge merke til husets lyse og muntre glød.

Forbedre hjemmet ditt ved å redusere energikostnadene. Ta kontakt med forsyningsselskapet for å se om de tilbyr energirevisjoner av boliger. Det er mange endringer du kan gjøre for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt og spare hundrevis av dollar i året, avhengig av mengden endringer du kan gjøre. Det gir også et godt salgsargument for et hus for fremtiden.

For en energieffektiv oppgradering, bytt varmtvannsbereder med en tankløs modell. De nye tankløse varmeapparatene varmer bare vannet etter behov, i motsetning til å holde 50 liter eller mer oppvarmet hele tiden. Denne endringen vil hjelpe strømregningene og miljøet.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, bør du vurdere å legge flere fans til huset ditt for å hjelpe i de varme månedene. Dette er viktig fordi løpevifter vil koste betydelig mindre enn klimaanlegg, og også gi en kjølefordel. Husk også at en vifte bare gir kjølefordeler når du er i rommet, så slå den av hvis rommet ikke blir opptatt.

Du bør tenke på solcellepaneler så langt som prosjekter for hjemmet ditt. Ikke bli skremt av den opprinnelige kostnaden. Over tid vil du gjøre tilbake din første investering, noe som kan være et stort pluss med tanke på økende strømkostnader. Dette sparer penger på energikostnader på grunn av bruk av lagret energi. Dette er en flott, naturlig metode for å levere strøm til hjemmet ditt.

Bytt dusjforheng en gang i måneden. Dusjing gir overdreven fuktighet på et bad som igjen fører til at dusjforheng utvikler mugg og mugg. For å holde plassen frisk og sunn, bytt ut gardinene. Ikke kjøp dyre plastgardiner med design som er vanskelig å finne, og du vil ikke føle deg dårlig med å bytte den ut.

Prøv å unngå å bruke oljebasert maling til veggene dine. Å male veggene dine med oljemaling skaper et utseende som minner om billige leilighetskomplekser. Velg en fin matt farge som er lett å male over. Oljebasert maling krever vanligvis påføring av flere lag med primer før du kan male over dem ordentlig. Ved å bruke enkel matt veggmaling kan du redusere kostnaden for forsyninger og irritasjon når du maler veggene dine.

Oppussing av hjemmet kan være vanskelig, men det betyr ikke at det bare er for erfarne eller seriøse entusiaster. Alle kan delta i disse prosjektene. Forslagene som presenteres ovenfor, bør gi inspirasjon til huseiere på alle ferdighetsnivåer.

Home Improvement Ideas

Gode Tips For Å Hjelpe Deg Med Oppussing

Uansett hva du gjør i livet, er et godt grunnlag for kunnskap et godt utgangspunkt. Dette gjelder spesielt når det gjelder oppussingsprosjekter. Ikke la et tak i løs trapp hindre deg i å ha det perfekte hjemmet. Før du starter et oppussingsprosjekt, bør du gå gjennom tipsene som presenteres her.

Ikke vær redd for å bruke lyse farger i innredningen av hjemmet ditt. Mal en vegg rosa eller rød hvis du vil. Det er bare maling, du kan alltid male det senere. Det viktigste er å la din egen personlighet skinne gjennom i hjemmet ditt.

Sett i en hage. Det kan være et overdådig barnehage utenfor, eller et enkelt vindu på kjøkkenet for å dyrke urter. Tilsetningen av levende planter og appellen de bringer hjem til deg er uten sidestykke. Hvis du ikke har mye av en grønn tommel, plant sterke planter som trenger lite oppmerksomhet, og legg til et tidsbestemt drypp- eller sprinklersystem for enkel vanning.

Det kan være veldig dyrt å kjøpe nye møbler. Du trenger ikke kjøpe helt nye møbler for å ha nye møbler. For å fornye plassen din, sjekk ut bruktbutikker, garasjesalg og forsendelsesbutikker. Noen ganger kan du finne noen flotte skatter i brukte varer i disse butikkene. Noen møbler kan kreve arbeid. Det kan imidlertid være verdt investeringen.

Å velge å bruke tregulv i stedet for tepper kan spare deg for mye stress i det lange løp. Teppe kan inneholde allergener og rengjøring er noen ganger uaktuelt. Kostnaden for å rive opp og bytte teppe kan nesten være like kostbart som bare å legge ned tregulv. Tregulv kan lakkeres og males om nødvendig. gir også et mer landlig og hytte -miljø.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, er det viktig å innse at jo mer tilpasset du har, desto mindre sannsynlig vil det bli verdsatt av dine fremtidige kjøpere. Hvis du er bekymret for salgsverdien av huset ditt, er det viktig å appellere til allmennheten i motsetning til din egen smak.

Her er en enkel måte å fikse hull på bunnen av dårlig monterte innerdører. Smør et stykke tømmer (kuttet til dørens bredde) mellom to panelpaneler. La hvert stykke panel stikke ut utenfor oversiden av de to med to med omtrent en tomme. Sett forlengelsen over bunnen av døren og skru hvert stykke panel på plass mot hver side av døren.

Å ansette en profesjonell arrangør for en makeover for hjemmelagring kan gjøre underverker for hjemmets utseende. De fleste av oss har fanget alle områder i hele huset, der ting pleier å dø. Vi har alle områder vi ser på og sier at vi skal rette det opp i morgen. En profesjonell arrangør kan foreslå endringer du kan gjøre for å unngå disse problemområdene og gjøre hjemmet ditt mer effektivt.

Nesten hvem som helst kan takle minst noen oppussingsprosjekter. Men du kommer til å trenge litt informasjon før du begynner. Hvis du ikke bærer bort noe annet fra denne artikkelen, må du bære bort det faktum at god forberedelse og god kunnskap vil gå langt for å hjelpe deg med å fullføre oppussingsprosjektene dine. Lykke til til deg!

Home Improvement Ideas

Rull til toppen