Vurderer Du Oppussingsprosjekter?

Du vil gjøre en god jobb med oppussingsprosjektene du har planlagt. Men det er ikke alt du trenger å tenke på. Du må sørge for at dette arbeidet utføres trygt. Usikker på hvor du skal begynne med oppussing? Denne artikkelen er her for å hjelpe deg med å vite hvordan du kommer i gang.

Selvklebende gipsplaster er en må-ha-husforbedring. Disse lappene kommer i mange former, alt fra gipsveggbånd til de som er laget av et polymermateriale. Trykk dem forsiktig på plass med et strykejern. Vær forsiktig så du ikke svir plasteret eller veggoverflaten. Mal rett over lappen, og du vil aldri vite at den er der.

Hvis du ikke finner en tilstrekkelig passende vindusskjerm, kan du enkelt lage din egen. Du kan bruke rammesett som er kuttet til en bestemt vindusstørrelse, og deretter fest skjermen ved hjelp av et billig verktøy og kabel. Mange vinduer trenger en bestemt skjerm, men med riktig type adaptere kan du bruke en ekstern skjerm.

Velg å vaske tøyet ditt hver gang beholderen fylles opp, i stedet for å vente på at det skitne tøyet ditt skal hauges i en uke. Når du kaster tøyet i vaskemaskinen annenhver dag, reduseres tiden du trenger å bruke å brette sammen, venter på vaskemaskinen og tørketrommelen og gir mindre belastning på maskinen.

Spar penger ved å kjøpe en dreneringsslange. Dette forhindrer at du trenger avløpsrensere så ofte. Du vil kanskje be en profesjonell om å demonstrere hvordan du bruker en dreneringsslange før du prøver å bruke den. Pass på at slangen du bruker er riktig størrelse for avløpet, ellers kan det oppstå skader.

Utvendig belysning gir deg ro i sjelen om natten og gir skjønnhet til landskapsarbeidet ditt. Vurder belysning av bevegelsessensorer, da dette vil redusere energimengden som brukes når du ikke er ute i naturen, og kan også skremme bort uønskede dyr eller til og med prowlers. Installer lysene på strategiske steder, for eksempel det nøyaktige området som er synlig for deg fra et vindu, og stien fra bilen din til inngangsdøren.

I ethvert boligforbedringsprosjekt som involverer murstein, er det en veldig klok investering å kjøpe ekstra murstein. Når du utfører reparasjoner, kan du enkelt matche de eksisterende mursteinene fordi du har flere av samme type. Murfarger og stiler endres ofte; Derfor bør du kjøpe ekstra murstein for reparasjoner. Det vil være mye lettere å matche murstein i fremtiden hvis du legger til side et lager av den opprinnelige mursteinen i begynnelsen.

Hvis du har et hus uten dusj, er det fornuftig å tenke på å sette det inn. En dusj er bedre når du har barn og er lettere å bruke enn et badekar. En dusj som tar fem minutter bruker bare en fjerdedel av vannet i et fullt badekar.

En flott oppussingsoppgave kan gjøre huset ditt sterkt, men som tidligere nevnt, ikke glem sikkerhetsutstyr. Bruk det du har lært her for å være sikker på at du gjør arbeidet riktig. Hva stopper deg? Begynn å gjøre forbedringer hjemme med rådene ovenfor.

Rull til toppen