Er Du Lei Av Huset Ditt? Prøv Forbedring Av Hjemmet

Hjemmeforbedring trenger ikke å bety en fullstendig overhaling av hjemmet ditt. Mens du kan erstatte fliser, teppe og malt, kan du også gjøre enklere rettelser. Å kjøpe noen nye luftfriskere, veggkunst eller planter kan også livne hjemmet ditt. Les denne artikkelen for flere tips om enkel forbedring av hjemmet.

Legg vær stripping til dører og Vinduer for å gi hjemmet ditt energieffektivitet et stort løft. Vær stripping gjør at kjøling og oppvarming enhet for å operere mer effektivt ved å låse i kjølig og varm luft. Du vil ikke oppleve trekk på kjølige, friske netter, heller.

Hold din delvis brukte kan av gips sammensatte fra å tørke ut mellom bruksområder! Alt du trenger å gjøre skrape og tørke innsiden av kanen ned til overflaten av den gjenværende gips gjørme. Hell deretter akkurat nok vann på gjørma for å dekke overflaten. Før du bruker den igjen bare hell av vannet, og det vil være så godt som nytt!

Lim wallboard på plass før du spikrer den! En kjelepistol og riktig lim gjør raskt arbeid av jobben. Fordelene med raskere installasjon er åpenbare. En annen fordel er færre negler. Videre holder limet veggplaten tett på plass, og neglene du bruker er mindre sannsynlig å dukke opp i fremtiden.

Å erstatte tepper kan være et friskt pust. Tepper kan være et arnested for allergener som gjør ditt eget hjem vanskelig å bo i. Vurder å erstatte tepper med tregulv, fliser eller laminatgulv for et sunnere bomiljø. Harde overflategulv vil også gi et oppdatert utseende til hjemmet ditt.

Hvis du mangler penger og prøver å finne ut en måte å lage en unik backsplash for kjøkkenet ditt, kan du kjøpe noen fine mønstrede tapeter. I mellomtiden kan dette ikke være en permanent løsning; du kan slå ut design ofte eller holde den til du har råd til flislegging. Du kan til og med gå så langt som å kjøpe forskjellige mønstrede bakgrunnsbilder og kutte dem i små former for å designe din egen veggmosaikk som en omvendt.

Motstå fristelsen til å bruke fancy murstein med dekorative ansikter i ditt neste oppussingsprosjekt. Ikke bare er slik murverk en unødvendig utgift, det er sjelden så sterk og holdbar som vanlig murstein. Dekorative murstein er lettere å deface, ødelegge sine estetiske fordeler. Til slutt produseres dekorative mursteinsstiler sjelden lenge, noe som gjør det utrolig vanskelig å finne matchende erstatninger for reparasjonsarbeid senere.

Før du gjør en stor investering i landskapsmaterialer og planter, sjekk med ditt lokale hagesenter. De fleste plen- og hagebedrifter er mer enn villige til å diskutere foreløpig landskapsdesign og strategi for lite eller ingen kostnad. Dette sikrer at du velger planter som er kompatible med vedlikeholdsforventningene, jordtypen og mengden sol og skygge.

Avhengig av budsjettet og ferdighetsnivået ditt, kan forbedring av hjemmet bety å legge til eller rive ned vegger, bygge et dekk eller ta tak på nytt. Imidlertid, hvis du vil ha noen raske oppdateringer, bør det være nok å få nye kasteputer eller tepper. Husk tipsene i denne artikkelen hvis du vil gjøre noen hjemmeforbedringer.

Er Du Lei Av Huset Ditt? Prøv Forbedring Av Hjemmet
Rull til toppen